NEP Norway bruger Mediaproxy til deres ST 2110 ambitioner

Selv om at NEP Norway allerede startede op på at bruge Mediaproxy software tilbage i 2017, hvor de valgte at bruge deres LogServer på SDI delen af operationen, der blandt andet handler om “compliance recording” og “SDI channels distributed from its playout center”, er det vel pænt oplagt at de også vælger Mediaproxy, nu hvor de er gået fuldt ud “uncompressed IP”, idag.

Og ganske rigtigt det er også den vej NEP Norway, er gået.

De har således netop fået installeret et komplet og – pænt avanceret – “logging system” for alle deres” ST 2110 services”, der efterlever “the global standard for software-based IP compliance solutions”, og som derfor også – problemfrit – kan accepteres af alle “outside broadcast” og “playout faciliteter” i hele verden.

Og selv om at det ikke er det NEP skriver at NEP Norway er på vej med, kunne man vel godt forestille sig at NEP da gerne ville fylde mere på dette marked.

Igen.

Systemet er netop blevet installeret. 

Det er åbenabart de helt store spillere der vælger Mediaproxy

Og alle ser ud til at være glade.

NEP Norway technical manager Rune Olsen siger:

 -The software has worked without a hitch from the get-go and Mediaproxy is very fast in responding to any questions we may have, starter han og fortsætter.

Læs også  702.000 husstande uden almindeligt TV

 -The interface is also very easy and efficient to use. It just works and does the work it is supposed to do, slutter han.

Mediaproxy’s Rajesh Patel, Vice President of Sales and Solutions for Europe, Middle East and Africa (EMEA), er også glad, og supplerer:

 -We are very pleased to continue our association with NEP Norway, which has entered a new and exciting phase in its business development by expanding into SMPTE ST 2110, starter han og fortsætter.

 -Our company has been involved in the development of ST 2110 from the very start through our membership of AIMS. While it is now established and widely used in broadcasting, ST 2110 continues to be a leading edge technology that we at Mediaproxy are supporting through investment in engineering that allows us to fulfil customer demands for new technologies very quickly, slutter han.

Mediaproxy løsningen der både tjekker “compliance” og “ubemærkede” problemer i allerede sendte programmer og indhold, bruges ydermere til at sikre at annoncører har en garanti for at netop deres annoncer er blevet sendt på de rigtige platforme, på de korrekte tider.

Selve Mediaproxy LogServer delen er et software baseret “IP logging and analysis system” der som pointerer understøtter SMPTE ST 2110, NMOS og SCTE ad-insertion.

Læs også  London gik 8K

Der er indbygget “garanti” for en “sikker” “compliance monitoring and recording of program output” pakke, der lever op til de krav broadcaster stiller, ganske som softwaren er bygges til lokale ( sende ) regler, der derfor også overholdes.

I bedste stil, er det muligt at integrere løsningen med “cloud”, “virtuelle” og “on-premises workflow”.

På videosiden er der support for ( lyd og billede ) 4K, HDR, 10-bit, HEVC, TSoIP, SMPTE 2110, Zixi og SRT.

https://www.mediaproxy.com