SkyShowtime går amok i december

Hvis vi starter her i november, er der såmænd også godt nyt fra SkyShowtime i denne måned.

Den nu 75 år gamle Sylvester Stallone, er nemlig på vej ind på platformen, her fra den 28. november, hvor Taylor Sheridan (der flere gange har været Oscar-nomineret) er EP sammen med Terence Winter (der ligeledes er både Oscar-nomineret og Emmy nomineret og vinder)

Det hele, der er endt som en TV serie med omtalte Sylvester Stallone, får nemlig ( Europa ) premiere lige om snart, på netop SkyShowtime, hvor der den 28. bliver serveret to episoder.

Som vi forstår det, kører serien allerede i USA, hvor den også bliver sendt med en ny episode hver uge.

Så det er sikkert også sådan SkyShowtime kommer til at gøre det her i landet.

Hvad er det så Sylvester Stallone har rodet sig ud i.

Jo det er en hovedrolle som Dwight “The General” Manfredi, der lige har taget 25 år for hans mafia familie.

Ikke overraskende er intet som forventet da han endelig skal ud i virkeligheden.

Hverken hans familie, eller virkeligheden selv.

Stallone er blevet 75 år og spiller her en gangster der har været i sjældet i 25 år

Der er faktisk så meget galt, at familien starter med at sende ham til byen Tulsa , hvorfra serien har sin titel “Tulsa King”.

Som du har gættet det, går det – der – hurtigt op for Dwight Manfredi, at der slet ikke er så dumt i Tulsa, selv om at det – på ingen måde – er NYC.

Læs også  Streamtjenesterne kæmper om markedet

Så måske den tidligere (?) gangster, ender med at falde til i Tulsa.

Som en morsomt detalje er det MTV Entertainment Studios og 101 Studios, der har produceret med blandt andet Taylor Sheridan, Terence Winter, Sylvester Stallone, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Allen Coulter og Braden Aftergood som EP’er.

Vi har fundet en promo, se den nederst.

Årets julegave, der minder en smule om hvad HBO gjorde sidste år, er at alle der vil, kan se Top Gun: Maverick på SkyShowtime fra den 22. december.

Hvor længe den bliver til at få øjnene i, er ukendt.

Sikkert er det dog at planen ser ud til at være at få en masse til at investere i den tjeneste inden året er omme.

Filmen, der er en af de bedst sælgende i år, starter op – 30 år senere – hvor Pete “Maverick” Mitchell, stadig opfører sig som 30 år tidligere.

Derfor har han også en “ubetydelig” stilling, der dog pludselig bliver “meget vigtig”, fordi han skal lære de unge – arrogante – pilot elever ( the best of the best ) at flyve endnu mere vildt.

Har du ikke set filmen, er der en masse at se frem til.

Herunder billeder i nærmest umulig høj opløsning.

Læs også  Streamerne har en plan

Bedst understreget af at filmholdet – før optagelserne gik i gang – monterede 7 Sony Venice inde i en f18 (?), der blev siddende der under hele produktionen, så billederne kunne klippes sammen af de 7 kameraer, hvor 3-4 stykker lavede et samlet bredformat til biffen.

Vi har også fundet en promo til den film.

Som vi faktisk ikke engang ved om at muligt at lave et digitalt DL på endnu..

Nu hvor vi har historien fra SkyShowtimes PR folk i DK, er det vel også på plads at nævne  at SkyShowtime også snart ( elller allerede nu ) tilbyder film som “Jurassic World Dominion”, “Minions: The Rise of Gru”, “The Northman”, “Sing 2”, “Sonic the Hedgehog 2”, “The Lost City”, “Downton Abbey: A New Era”, “Nope”, “Belfast”, “Ambulance” og endelig “The Bad Guys”.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.