Forsiden > Ny teknik > Fik du tjekket Eurosport Playeren under OL

Fik du tjekket Eurosport Playeren under OL

Den er blevet opdateret

fredag 9. marts 2018, af Tom Dissing

Hvis du elsker sport, må du have stiftet bekendskab med den fine Eurosport Player.
Specielt her på det sidste, hvor der var en del OL i den.
Så meget at en del brugere, har kunne sende fine kommentarer til Discovery Networks Danmark, der pointerede små fejl i brugerfladen og andet der bare ikke er cool.
Formodentligt de fejl der er rettet nu, hvofor producenten er ude med en “stærkt forbedret” udgave, der nu endda tilbydes til såkaldt intropris, der konkret er 99 kroner om måneden, der stiger til 129 kroner om måneden fra juni.
Sportsnørder har sikkert allerede tænkt.
Jamen hov, så kan jeg jo se..
Og jo, den er god nok.
Eurosport Player giver dig - isoleret siet - sikkert adgang til mere end alle andre til sammen.
Fodbold fra Premier League, Alka Superliga, landsholdets kampe, La Liga, Serie A, FA Cup, Europa League, Eliteserien og Major League Soccer krydret med cykling fra bl.a. Giro d’Italia, Tour de France og Vuelta Espana samt Grand Slam tennis, OL, Le Mans, atletik, badminton, golf, rugby, vintersport og meget, meget mere.
Bag tiltaget finder den interesserede ydermere en “helt ny teknisk platform”, som vi gætter på at Eurosport håber gør deres “Player-abonnenter” gladere.
Christian Kemp, administrerende direktør, Discovery Networks Danmark, siger:
-Vi er meget begejstrede for at kunne byde velkommen til Eurosport Player, der endegyldigt skal stille de sportshungrende danskeres sult og give danske sportsfans de bedste sportsrettigheder til en attraktiv god pris. Med Eurosport Player er forbrugerne garanteret onlineadgang på tværs af alle moderne devices til Danmarks største og måske bedste udvalg af sports-tv - ikke mindst fodbold, slutter han.
Enkelte der er - bare den mindste smule i tvivl - kan ved selvsyn tjekke platformen ud, på lørdag. ( måske )
Her er der nemlig fri adgang til kampen mellem Manchester United og Liverpool. ( formuleringen kan være en smart måde at skrive at der er fri adgang når du har betalt, red. )
( formuleringen er: Introduktionsprisen er 99 kr. pr. måned for Eurosport Player, mens normalprisen fra starten af juni vil være 129 kr. pr. måned – og så er der fri adgang til alle de bedste sportsrettigheder. Bl.a. til topopgøret mellem Manchester United og Liverpool lørdag kl. 13.30.)
Christian Kemp, fortsætter:
-Der er efterhånden rigtig mange danskere, der får underholdning, film og serier via streaming-tjenester som et supplement til deres tv-pakker. Nu er tiden kommet til for alvor at åbne for sportens verden via streaming, og det er det, vi nu gør med Eurosport Player, slutter han.
Det er muligt at bruge Eurosport Player på Mac/PC, tablet/smartphone (iTunes og Android), Apple TV, Chromecast, SmartTV (Samsung) samt PlayStation 4 og Xbox One.
Det nye i den nye platform, er at det er BAMTech, der styrer streamingn.
Selskaber leverer tilsvarende ydelser til HBO samt Major League Baseball, NHL, WWE og ESPN.
Eurosport Player, giver endeligt også adgang til Eurosport 1 og Eurosport 2 som flow TV, nu bare med et 30 dages arkiv.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?