Forsiden > News > Så scorer TV2 seerne

Så scorer TV2 seerne

Deres weekend ligner et top 3 wipe

fredag 8. september 2017, af Tom Dissing

Hvis du ikke allerede har afsat din weekend til hvad der med sikkerhed bliver en “ren TV2 weekend”, er det på tide.
TV2 tager denne weekend hul på deres “wipe the plate” periode, hvor seerne kort og godt tænder for TV2 fredag, og aldrig kom videre før engang i næste uge.
Og det er der såmænd også en god grund til.
Det er jo Claus Elming og Sarah Grünewald der i aften “værter” sig igennem endnu en omgang “Vild med dans”.
Og nu hvor formatet plejer at ligge gader og stræder helt øde, ville det da undre hvis det ikke også var tilfældet i dette eftreår.
Weekenden understreger med andre ord at det nu er efterår, ruskende koldt udenfor, kun afløst af regn, mere regn og “Vild med dans”, der altså plejer at samle hele familien.
TV2 stopper dog ikke der.
Denne weekend åbner nemlig også op for endnu et TV2 format, nemlig “Voice Junior”, der - igen - er en vaskeægte succes, du kun finder på TV2.
Så dem der tændte for TV2 fredag, må formodes at blive der, og se med når en flot taleltfulde 8-14 årige, “får chancen for at gøre deres musikalske drømme til virkelighed”, lørdag aften.
Det er med andre ord tid til premiere på næste sikre hit på TV2.
Noget som Oh Land, Wafande og Joey Moe er parate til at få til at spille max, sammen med de talentfulde medvirkende.
Kanalchef Lotte Lindegaard, siger:
-“Voice Junior” viser det store sangtalent blandt danske børn og unge, og det sker på en legende, humoristisk og charmerende måde, som, jeg synes, klæder talentgenren, slutter hun.
Skulle der fortsat findes enkelte seere der tror at de kan slukke for TV2 søndag aften, tager de fejl.
Her er det nemlig blevet tid til Aura og Caroline Henderson, og alle de andre stjerner i “Toppen af poppen”, der lukker efterårets første og stærkeste weekend ned.
Der var egentligt premiere den 27. august, hvor seerne tog rigtigt godt imod programmet, der blev det 5. mest sete.
Og selv om at der var 10.000 færre seere ugen efter, kan der vist ingen tvivl herske om at denne weekend er netop så stærk, at TV2s weekend nærmest kun kæmper med “Rita” og Matador, om de bedste placeringer på top tyve over de mest sete programmer.
Lotte Lindegaard, glæder sig i hvert fald til denne første og pænt stærke efterårs weekend.
Hun siger:
-Det særlige og herlige ved efterårets TV2-underholdning er bredden. “Vild med dans” er en fast tradition for os og for danskerne, som vi værner om, og selv om vi åbner for 14. sæson, har vi et af de stærkeste casts nogensinde. Lørdag følger børnefamilierne vores kæmpe store sangtalenter blandt de yngste i “Voice Junior”, og søndag viser vi “Toppen af poppen”, som er det mest seriøse musikprogram på dansk TV, starter hun og fortsætter.
-Jeg er oprigtigt stolt over efterårets weekendunderholdning, der spænder fra stor danseentusiasme over spirende sangtalenter til etablerede, professionelle sangere, der fortolker hinandens sange og skaber nyt sammen. Det er et smukt, bredt tilbud, der kan samle mange foran skærmen, og som kan ses på tværs af alder. I en tid, hvor medieforbruget bliver mere fragmenteret, er det fantastisk, når det på tværs af generationer kan lykkes at samle mange om oplevelser af høj kvalitet, slutter hun.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?